یکشنبه, 28 آبان 1396

header-final-edited

بازدید مشاور وزیر و مدیر کل دفتر وزارتی وزارت علوم به همراه رئیس صندوق رفاه دانشجویان از دانشگاه

دکتر عبدالحسین فریدون مشاور وزیر و مدیر کل دفتر وزارتی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به همراه مهندس یزدان مهر رئیس صندوق رفاه دانشجویان از دانشگاه مهندسی فناوری های نوین قوچان بازدید نمودند.

DSC 4096

DSC 4099

در این بازدید جناب آقای دکتر بهشتی گزارش مبسوطی از اقدامات انجام گرفته و دستاوردهای دانشگاه از زمان تصدی ریاست دانشگاه توسط ایشان تا کنون ارائه نمودند و در خصوص موانع، کمبود ها و چالش های پیش رو در حضور اعضای هیات رئیسه و فرماندار قوچان با مدیر کل دفتر وزارتی و رئیس صندوق رفاه دانشجویان به گفتگو پرداختند.

DSC 4106

DSC 4103

در پایان دکتر فریدون عملکرد دانشگاه مهندسی فناوری های نوین قوچان را در سال های اخیر به لحاظ فعالیتهای عمرانی، آزمایشگاهی، علمی و پژوهشی خوب توصیف کردند و افزودند این دانشگاه با همت مدیران بحمدالله پیشرفت چشمگیری داشته و فعالیت های صورت گرفته در این دانشگاه در جهت کیفی سازی آموزش و پژوهش بوده، که این کیفی سازی در راستای سیاست های وزارت علوم است و ابراز امیدواری نمودند با توجه با پتانسیل های این دانشگاه علی الخصوص وجود مدیران ،اعضای هیات علمی و کارکنان جوان ، موقعیت جغرافیائی ویژه نظیر همسایگی با کشورهای آسیای میانه این پیشرفت ها تداوم یابد.