دوشنبه, 03 مهر 1396

برگزاری آئین دانش آموختگی دانشجویان دانشگاه در سال96 ( درج در سایت وزارت علوم )

مراسم جشن دانش آموختگی دانشجویان دانشگاه مهندسی فناوری های نوین قوچان به همت حوزه معاونت دانشجوئی و فرهنگی دانشگاه در محل تالار زرین شهرستان قوچان برگزار شد.

DSC 5306

DSC 5027

در این مراسم که با حضور اعضای هیات رئیسه،مدیران، استادان و کارکنان دانشگاه در جمع 210 تن از دانشجویان فارغ التحصیل و خانواده های ایشان برگزار شد، دکتر هادی زاده معاون دانشجوئی و فرهنگی دانشگاه مهندسی فناوری های نوین قوچان ضمن تبریک به فارغ التحصیلان حاضر در مراسم؛ دانش آموختگی را گذر از یک مرحله تحصیلی به مرحله دیگر دانست و موفقیت حاصل را مرهون حمایتهای خانواده ها،اساتید،مدیران و کارکنان دانشگاه و در نهایت تلاش و جدیت و برنامه ریزی دانشجویان عنوان کرد و ابراز امیدواری کرد در آینده نزدیک شاهد راه اندازی کانون فارغ التحصیلان دانشگاه جهت ساختن پل ارتباطی دانش آموختگان با صنایع و سازمان ها و اطلاع رسانی فرصت های شغلی،سمینارهای علمی و سایر خدمات به فارغ التحصیلان عزیز باشیم. دکتر هادی زاده در پایان سخنان خود رمز موفقیت در جوامع امروزی را کارآفرینی دانست و دانشگاهها را فضایی برای آماده شدن و توانمند شدن و شکوفا کردن استعدادها عنوان داشت.

DSC 5118

در ادامه مراسم دکتر داود فربد مدیر آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه ضمن تبریک به فارغ التحصیلان و خانواده های ایشان عنوان داشت : دانشگاه محل درس خواندن بود و شاید هم قصد ادامه تحصیل داشته باشید. اما بعد از این مرحله وارد دانشگاه بزرگتری خواهیم شد به نام دانشگاه زندگی که رعایت چند نکته قابل تامل را دل خود خواهد داشت : صبور بودن ، دلسوز بودن و گذشت در زندگی از جمله آن ها هستند.

در این مراسم که با اجرای مجری توانمند سیمای خراسان رضوی جمال جاودانی برگزار شد برنامه هایی نظیر موسیقی مقامی و سنتی به سرپرستی پیمان منعمی،مسابقه حضوری،قرائت سوگند نامه،اهدای تندیس و لوح دانش آموختگی و گرفتن عکس یادگاری از دیگر بخش های آن بود.

DSC 5248

DSC 5278

DSC 5367

دکتر حسین محمدیان رئیس امور فرهنگی و اجتماعی دانشگاه و رئیس برگزاری این جشن، ضمن تشکر از حمایت های ریاست محترم دانشگاه و همه مسئولین و دست اندرکاران در برگزاری هر چه با شکوهتر این مراسم ترکیب دانشجویان فارغ التحصیل را از رشته های مهندسی مکانیک، مهندسی شیمی، مهندسی عمران، مهندسی صنایع ، مهندسی برق در گرایشهای کنترل،قدرت و مخابرات، ریاضیات و کاربردها،کارشناسی پیوسته و ناپیوسته مهندسی کامپیوتر، مهندسی فناوری اطلاعات (IT )، مهندسی انرژی،مهندسی رباتیک عنوان کرد و افزود امسال به حول و قوه الهی مراسم هماهنگ تر و باشکوه تری نسبت به سالهای گذشته برگزار شد.

DSC 5429

عکسهای بیشتر در کانال تلگرام روابط عمومی دانشگاه به آدرس :  RavabetOmomiNovin@