پنج شنبه, 02 آذر 1396

header-final-edited

برگزاری همايش «من و همسرم در خانواده اي پايدار و بانشاط»

DSC 6917

عطیه نورانی کارشناس حراست و رابط دانشگاه در کمیسیون بانوان شهرستان در مصاحبه با روابط عمومی ضمن تایید این خبر عنوان داشت پيرو ابلاغيات مقام معظم رهبري به دفتر امور بانوان فرمانداري و به مناسبت سالروز ازدواج و پيوند آسماني حضرت علي(ع) و حضرت زهرا(س) در اولين روز ماه ذي الحجه ، همايش « من و همسرم در خانواده اي پايدار و بانشاط » از سلسله همايشهای تحكيم بنيان خانواده شهرستان قوچان با همکاری دانشگاه مهندسی فناوری های نوین قوچان برگزار شد.

DSC 6932

DSC 6916

در  این مراسم که با حضور استاد حوزه و دانشگاه حجه الاسلام امینيان در محل تالار اداره فرهنگ و ارشاد قوچان برگزار گرديد ​، 100 زوج قوچاني شرکت داشتند که از این تعداد 10زوج از کارکنان دانشگاه نیز حضور داشتند و در پايان برنامه جوايزي ارزنده به همراه بسته هاي فرهنگي به رسم یادبود به این زوجين اهداء شد.

DSC 6965

DSC 6938

لازم به ذکر است در اجرای اين برنامه نهادهایی همچون دادگستري ، شبكه بهداشت و درمان ، بهزيستي نیز مشارکت داشتند.