پنج شنبه, 02 آذر 1396

header-final-edited

حضور دکتر شوشتری نماینده محترم مردم قوچان و فاروج در دانشگاه

دکتر هادی شوشتری نماینده مردم شهرستانهای قوچان و فاروج در مجلش شورای اسلامی با حضور در دانشگاه مهندسی فناوری های نوین قوچان با اعضای هیات رئیسه تشکیل جلسه و  با مدیران و کارکنان دانشگاه نشست صمیمی برگزار کرد.

DSC 7251

در این جلسات که در اتاق ریاست و سالن جلسات دانشگاه برگزار شد مطالبات دانشگاه از نماینده نظیر پیگیری احداث سالن غذاخوری به صورت مکتوب و با ارائه ادله و مستندات توسط ریاست محترم جناب آقای دکتر بهشتی به ایشان تحویل گردید.

photo 2017 09 07 08 07 48

در ادامه نشست صمیمی با مدیران وکارکنان دانشگاه در سالن کنفرانس آغاز شد که دکتر بهشتی ضمن عرض خیر مقدم و خوشامدگوئی به حاضرین از پیگیری های مجدانه نماینده شهرستان در خصوص مسائل و مشکلات دانشگاه در سطح ملی و استانی تشکر نمودند و افزودند درخواست احداث دو پروژه جدید به نماینده شهرستان جهت انجام رایزنی های لازم و حصول نتیجه نهائی به دکتر شوشتری تقدیم شده است.

DSC 7266

هادی شوشتری نماینده شهرستان نیز ضمن ابراز خورسندی از روند رو به رشد و موفق دانشگاه مهندسی فناوری های نوین قوچان به بحران دانشگاه های نوپا اشاره کرد و افزود در سطح منطقه دانشگاههای زیادی با وضع و شرایط موجود به مشکلات عدیده ای مواجه شده اند که بحمدالله با مدیریت صحیح جناب آقای دکتر بهشتی ، معاونین و مدیران و همچنین اساتید و پرسنل ، دانشگاه قوچان در این زمره قرار نگرفته و به روند رو به رشد و توسعه خود ادامه داده است.

DSC 7254

DSC 7257

وی خاطر نشان کرد با برنامه ریزی میان مدت استراتژیک و اینکه در حال حاضر کجا هستیم و میخواهیم به کجا برسیم ابراز امیدواری کرد با تدوین و ابلاغ سیاست ها و برنامه های استراتژیک در دانشگاه و قرار گرفتن در این مسیر روند توسعه دانشگاه قوچان با سرعت بیشتری انجام گیرد. درپایان و حسن ختام این مراسم نیز جمعی از کارکنان به بیان دغدغه و مشکلات و مطالبات خود از نماینده شهرستان پرداختند.

DSC 7263