پنج شنبه, 02 آذر 1396

header-final-edited

اهدای تندیس مسابقات ملی طراحی و ساخت سامانه های هوافضایی

تندیس هفتمین دوره مسابقات ملی طراحی و ساخت سامانه های هوافضایی که به میزبانی دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد توسط اعضای تیم اعزامی به دکتر بهشتی ریاست  محترم دانشگاه صنعتی قوچان اهدا شد.

لازم به ذکر است هفتمین دوره مسابقات ملی طراحی و ساخت سامانه های هوافضایی دانشگاه صنعتی شریف که با حضور ۲۶۶ تیم از ۲۱ استان کشور در گرایش های مختلف در بهمن ۹۵ برگزار گردید، نمایندگان دانشگاه صنعتی قوچان که سابقه ی شرکت در مسابقات و کسب مقام های متفاوت از جمله مقام های اول و سوم در هشتمین دوره مسابقات ملی و سراسری هوافضا دانشگاه صنعتی امیرکبیر را داشته با شرکت دو تیم در مسابقات دانشگاه صنعتی شریف اعلام حضور نمودند که حاصل این  مسابقات برای نماینده های دانشگاه کسب یک مقام سومی و یک مقام ششمی و همچنین تاییدیه ایده، نوآوری و خلاقیت در طراحی بال گلایدر را به همراه داشت.

اعضای تیم :
    فرزین جنت صادقی