پنج شنبه, 02 آذر 1396

header-final-edited

مراسم افتتاحیه رسمی انجمن علمی ارتباط با صنعت برای اولین بار در کشور در دانشگاه صنعتی قوچان برگزار شد.

در این مراسم که با حضورمهندس محمدحسین قمری دبیر مسابقات ملی فن آورد و دبیر اولین آزمون استخدامی شرکت های خصوصی و دانش بنیان، اعضای هیات علمی و دانشجویان دانشگاه برگزار گردید دکتر حسن خانی عضو هیات علمی گروه مهندسی برق و استاد سرپرست انجمن علمی ارتباط با صنعت و مهدی رحمانی دبیر این انجمن علمی مطالبی پیرامون ضرورت راه اندازی و نحوه شکل گیری این انجمن ارائه نمودند.
در ادامه مهندس قمری سخنانی در رابطه با کارآفرینی و جایگاه و اهمیت انجمن علمی ارتباط با صنعت در سطح کشور در راستای تبدیل علم به فناوری و استفاده از آن در صنایع مختلف کشور ارائه نمود و ابراز امیدواری کرد این مهم در سایر دانشگاههای سطح کشور نیز محقق گردد.

دکتر مسعود پور رئیس دفتر ارتباط با صنعت دانشگاه صنعتی قوچان نیز به عنوان سخنران پایانی ضمن تشریح اهمیت ارتباط دانشگاهها و موسسات آموزش عالیبا صنایع فعال در کشور در راستای بهبود ، توسعه و به روز شدن این صنایع به ارائه فعالیت های انجام شده در دفتر ارتباط با صنعت در دانشگاه صنعتی قوچان پرداخت.
اجرای زنده برنامه کافه رادیو و تقدیر از دانشجویان افتخارآفرین دانشگاه در عرصه فناوری و صنعت از دیگر برنامه های این مراسم بود.