پنج شنبه, 02 آذر 1396

header-final-edited

برگزاری كارگاه آموزشي بهداشت و روان ويژه كاركنان دانشگاه

با فرارسیدن هفته بهداشت روان،از 24 لغايت 30 مهرماه و شعار سازمان جهاني بهداشت در سال 2017 با عنوان « بهداشت روان در محيط كار» ، مركز مشاوره دانشگاه، اقدام به برگزاری كارگاه آموزشي در همين زمينه ويژه كاركنان دانشگاه نمود. در اين كارگاه دكتر براتعلی ديانت در رابطه با اينكه "بهداشت روان انسان ها چگونه تأمين مي شود؟" به ایراد سخنرانی پرداخت.

وی چهار سبك يا شيوه براي كار و زندگي بيان نمود،  1- سبك زندگي ذهني كه براساس افكار و احساسات تصميم گيري مي شود 2- سبك زندگي واقعي كه براساس قانون عمل مي شود 3- سبك زندگي ارزشي كه فرد براساس ارزش ها عمل مي كند و احساس رضايتمندي دروني آن بالاست 4- سبك زندگي معنوي كه فرد هر چيزي را در دنيا يك فرصت مي داند.

در پایان این جلسه با بحث و تبادل نظر بين مدرس و شركت كنندگان بصورت پرسش و پاسخ خاتمه یافت.

mosh1

mosh3