پنج شنبه, 02 آذر 1396

header-final-edited

موافقت هیات مدیره بنیاد حامیان علم و فناوری با پرداخت هزینه تکمیل پروژه ساختمان آزمایشگاهها و کارگاهها(درج در سایت وزارت علوم )

نشست هیئت مدیره بنیاد حامیان علم و فناوری با حضور اعضا در محل دفتر ریاست محترم دانشگاه صنعتی قوچان برگزار شد.

khayyerin1

در این جلسه گزارشی از وضعیت مالی بنیاد و کمک های خیرین ، اعضای هیئت علمی و کارکنان دانشگاه طی سال جاری توسط مدیر عامل محترم جناب آقای هادی زاده ارائه گردید.

در ادامه با پیشنهاد ریاست محترم هیات مدیره جناب آقای دکتر بهشتی و موافقت اعضا مقرر گردید مبلغ یک میلیارد ریال جهت تکمیل پروژه ساختمان آزمایشگاه ها و کارگاه ها به پیمانکار این پروژه پرداخت گردد.

همچنین مصوب گردید به منظور حمایت از دانشجویان نیازمند و پرداخت کمک هزینه درمان دو تن از دانشجویان بیمار مبلغ شصت میلیون ریال به این امر اختصاص یابد.