چهارشنبه, 04 بهمن 1396

ارسال کمک های غیر نقدی دانشگاهیان دانشگاه صنعتی قوچان به مناطق زلزله زده غرب کشور

زهرا اصغری نیکان مدیر امور اداری و پشتیبانی دانشگاه در مصاحبه با روابط عمومی در خصوص ارسال اقلام غیر نقدی جهت کمک به هموطنان زلزله زده ی غرب کشور در استان کرمانشگاه ضمن عرض تسليت و ابراز همدردي با خانواده هاي داغ ديده این زمين لرزه اعلام داشت : پيرو فرمايشات رهبر معظم انقلاب حضرت آيت الله خامنه اي مبني بر اينكه كليه دستگاههاي دولتي چه نظامي و چه غير نظامي همه ي توان خود را براي ياري آسيب ديده ها و خانواده هاي آنان به صحنه آورند، برآن شديم تا ما نيز سهمي در سيل امدادها و كمك هاي ارسالي به مناطق زلزله زده داشته باشيم و از دورترين فاصله ها تا مناطق زلزله زده كرمانشاه پيام همدردي و همبستگي خود را به گوش مردم غيور كرمانشاه برسانيم .
وی افزود بر اين اساس محموله ارسالي كمك هاي غيرنقدي دانشگاهيان دانشگاه صنعتي قوچان با همت حوزه ی معاونت اداری و مالی و با همکاری حوزه ی معاونت دانشجوئی و فرهنگی شامل اقلامی نظیر بخاری ، چراغ خوراک پزی ، البسه ی گرم ، پلاستیک گلخانه ای ، کبریت ، کیسه ی زباله ، پتو ، موکت ، چادر مسافرتی ، شیر خشک ، مواد شوینده ، پوشک بچه و ... به ارزش تقریبی 90.000.000ریال با یک دستگاه خودروی خاور به غرب كشور ارسال گردید.
اصغری اضافه کرد : همچنین مبلغ 60.000.000 ميليون ريال از كمك هاي نقدي دانشگاهيان نيز به حساب ستاد زلزله وزارت علوم تحقيقات و فناوري جهت شركت دانشگاهيان در بازسازي مناطق زلزله زده كه در نظر دارد حداقل يك روستاي الگو با ساختار مقاوم در مقابل زلزله را بازسازي نمايد، پس از طی پروسه ی اداری به شماره حساب مربوطه واریز خوواهد گردید.

aghlam

aghlam1