پنج شنبه, 02 آذر 1396

header-final-edited

معرفی و تاریخچه گروه ریاضی

گروه ریاضی دانشگاه مهندسی فناوری های نوین قوچان در سال 1389 و  با پذیرش 53 دانشجوی کارشناسی در رشته ریاضیات و کاربردها فعالیت خود را ِآغاز نمود. با توجه به توانایی های بالقوه ای که در گروه ریاضی دانشگاه مهندسی فناوری های نوین قوچان وجود داشت این گروه توفیق تربیت دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد ریاضی کاربردی را از سال 1390 یافت و  به عنوان اولین گروه در دانشگاه، توانست در مقطع کارشناسی ارشد، در رشته ریاضی کاربردی با پذیرش 9 دانشجوی تحصیلات تکمیلی، فعالیت خود را گسترش بخشد. تعداد اعضاي هيأت‌ علمي‌ اين‌ گروه 7  نفر است‌. تعداد دانشجويان ‌در حال‌ حاضر (نيمسال دوم‌ 96-1395) شامل‌ : كارشناسي‌ 78  نفر و كارشناسي‌ ارشد 40  نفر است.

اعضای هیات علمی گروه ریاضی

آقای دکتر حسین محمدیان

خانم دکتر طیبه آموزگار

تا کنون

گروه ریاضی با توجه به اساتید مجرب خود توانسته است نقش مهمی در پیشرفت  دانشگاه مهندسی فناوری‌های فناور‌های نوین قوچان در حوزه پژوهش داشته باشد، به طوری که اعضای کادر هیات علمی این گروه توانسته‌اند عنوان پژوهشگر برتر دانشگاه در ۵ سال اخیر را به این گروه  اختصاص دهند که نشان دهنده توجه ویژه این گروه به حوزه پژوهش می‌باشد.  این گروه با توجه به اعضای خود در شاخه های کنترل فازی، آنالیز عددی، جبر، آنالیز، ریاضیات مالی و آمار فعالیت‌های پژوهشی خود را دنبال می‌کند.