3dots.ir
پیام تبریک ریاست محترم دانشگاه جناب آقای دکتر بهشتی به مناسبت 16 آذر روز دانشجو | اخبار
جمعه, 07 ارديبهشت 1397

پیام تبریک ریاست محترم دانشگاه جناب آقای دکتر بهشتی به مناسبت 16 آذر روز دانشجو

azar 16

دکتر بهشتی ریاست محترم دانشگاه در پیامی 16 آذر و روز دانشجو را به جامعه ی دانشگاهی علی الخصوص دانشجویان دانشگاه صنعتی قوچان تبریک گفتند.

متن این پیام به این شرح است :

بسم الله الرحمن الرحیم

بدون شکّ، نعمت بزرگ استقلال و آزادی و امنیت پایدار امروز کشورمان مرهون مجاهدت و فداکاری جوانان و دانشمندان بزرگواری است که با خون خود نهال پر خیر و برکت انقلاب اسلامی را آبیاری کردند.
آن نهال که امروزه به درختی تنومند و استوار تبدیل شده، حال به دست شما عزیزان سپرده شده است و این مسئولیتی بس سنگین و بزرگ است که همه ملّت و بخصوص شما دانشجویان مسلمان که به حق سردمداران پیشرفت و ترقّی این کشور هستید، در قبال آن وظیفه دارید.
16 آذر که نشان از پایمردی و ایستادگی دانشجوی مسلمان در برابر نظام سلطه دارد یاد آور رشادت دانشجویانی است که سینه خود را در برابر تیرهای استعماری دشمن سپر کردند و در گذر زمان فریاد ضد استکباری ملت ایران را به گوش جهانیان رسانده اند . نامگذاری این روز به نام مقدس دانشجو تلنگری است تا دانشجویان جایگاه خطیر خود را در تعیین سرنوشت کشور فراموش نکنند و با شناخت کامل از تحولات درونی و بیرونی کشور ، با تلاش های خود موجبات پیشرفت کشور را فراهم کنند.
دانشجوی آگاه با الهام از سیره سیاسی الهی امام امت ، نصایح رهبر فرزانه انقلاب و حرکت در مسیر تحقق آرمانهای نظام و سیاست های دولت محترم تدبیر و امید ،توانسته است دور از هیاهوی تبلیغاتی دشمنان، استقلال طلبی، آزادی خواهی و استکبار ستیزی خود را حفظ کند.
اینجانب ضمن گرامیداشت سالروز 16 آذر، روز دانشجو را به جامعه علمی و دانشگاهی بویژه یکایک دانشجویان گران‌قدر دانشگاه صنعتی قوچان ، تبریک عرض نموده و یاد و خاطره تمامی شهدای دانشگاه ، خاصه شهیدان ، قندچی ، شریعت رضوی و بزرگ ‌نیا را گرامی می‌دارم.
توفیقات روزافزون شما عزیزان را در همه امور فردی و اجتماعی به ویژه در عرصه فعالیت‌های علمی، پژوهشی، فرهنگی و اجتماعی از خداوند متعال مسالت می‌نماید.