شنبه, 24 آذر 1397

جلسه هم اندیشی اساتید هیات علمی دانشگاه صنعتی قوچان با عنوان " علم دینی و علم سکولار"

جلسه هم اندیشی اساتید هیات علمی دانشگاه صنعتی قوچان با حضور پروفسور مهدی گلشنی عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی و مدیر گروه فلسفه علم دانشگاه صنعتی شریف با عنوان " علم دینی و علم سکولار"  برگزار گردید.

DSC 4809

DSC 4839

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان ؛ در ابتدای این جلسه حجه الاسلام ایمانی مقدم مسول محترم دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه صنعتی قوچان ضمن عرض خیر مقدم به حاضرین ، گوشه ای از مقام علمی و فرهنگی پروفسور گلشنی را برای حاضرین در جلسه تشریح کرد . سپس حجه الاسلام سجادی فر کارشناس ارشد دفتر نهاد به عنوان مقدمه ورود به بحث پیرامون موضوع جلسه به ارائه نکات مقدماتی پرداخت و در ادامه پروفسور گلشنی به تفصیل وارد بحث شد
جمع بندی و نظریه پروفسور گلشنی حول محور علم دینی بدین صورت است که ایشان علم دینی در حوزه های علوم انسانی و علوم طبیعی را نه تنها ممکن بلکه مطلوب و ضروری می داند و علم مدرن امروز را عاری از پشتوانه های دینی و اسلامی و هم چنین تهی از اخلاق می داند وی برای دینی کردن علوم پیشنهاد می کند که در هنگام فرضیه سازی لزوماً از آموزه های دینی و متافیزیک دینی باید کمک جست و همچنین اخلاق دینی برای جهت دادن به فرضیه ها و نظریات علمی به سوی دینی کردن علم موثر است.
جلسه با پرسش و پاسخ برخی اساتید پیرامون موضوع جلسه ادامه یافت و تقدیر از پروفسور گلشنی به خاطر حضور در دانشگاه و صرف ناهار پایان بخش این برنامه بود .

DSC 4853

DSC 4858