دوشنبه, 29 مرداد 1397

کاشت 200 اصله انواع درختان مثمر و غیر مثمر در دانشگاه صنعتی قوچان

مراسم روز درختکاری سال 96 دانشگاه صنعتی قوچان همزمان با  آغاز هفته منابع طبیعی و روز درختکاری، با حضور ریاست محترم ، مسئولین اداره منابع طبیعی قوچان ، اعضای هیات رئیسه ، مدیران ، اساتید، کارمندان و دانشجویان این دانشگاه برگزار و تعدادی درخت از گونه های نارون ، بید مجنون ، توت زینتی و اقاقیا به صورت نمادین کاشت گردید .

photo 2018 03 06 15 35 50

زهرا اصغری نیکان مدیر امور اداری و پشتیبانی دانشگاه در مصاحبه با روابط عمومی از کاشت 200 اصله انواع در ختان مثمر و غیر مثمر در محوطه و پیرامون دانشگاه صنعتی قوچان خبر داد و افزود با احداث گلخانه و کاشت و تکثیر گیاهانی نظیر گل رز ، شمعدانی ، ناز گوشتی ، ناز هندی ، بید فرنگی ، رزماری ، یخ و ... و احداث خزانه کاشت گلهای فصلی تا حدود زیادی در تامین نیاز فضای سبز دانشگاه به خودکفایی رسیده ایم .
وی در پایان ابراز امیدواری کرد با به ثمر رسیدن این درختان در کنار سایر درختان و گونه های گیاهی موجود ،بتوانیم در راستای محقق شدن و رسیدن به آرمان دانشگاه سبز گام بزرگی برداریم.
لازم به ذکر است در پایان این مراسم از جواد اسدی باغبان زحمتکش این دانشگاه با اهدای لوح سپاس تقدیر به عمل آمد.

photo 2018 03 06 15 35 57

ایمیل : info{at}qiet.ac.ir