دوشنبه, 29 مرداد 1397

اولین دوره رویداد همفکر در دانشگاه صنعتی قوچان برگزار شد

photo 2018 05 20 14 31 33

دکتر مهدی نیکنام مدیر پژوهش و فناوری دانشگاه صنعتی قوچان در مصاحبه با روابط عمومی عنوان کرد : با توجه به اينكه دانشگاه صنعتي قوچان پيشتازترين دانشگاه در عرصه آموزش مهارتهای كسب و كار در سطح شهرستان می باشد ، اولین و دومین دوره رویداد  همفکر قوچان به میزبانی این دانشگاه در راستای هم افزایی و همفکری در زمینه های ایده های کسب و کاری برگزار شد.

وی افزود همفكر يک رويداد هفتگي است و فرصتي براي كارآفرينان ،برنامه نويسان،سرمايه گذاران ،طراحان و علاقه مندان به كسب و كار مي باشد تا در آن به شبكه سازي ،تبادل نظر و يادگيري از يكديگر بپردازند.

نیکنام در پایان با اشاره به استقبال و درخواست های مکرر دانشجويان در خصوص ادامه این رویداد عنوان داشت :  جلسات آتي اين رويداد نيز به زودی برگزار خواهد گردید و از هفته هاي آتي در صورت فراهم بودن شرايط و بررسي تقاضاها، امكان برگزاري اين جلسات در دانشگاه هاي ديگر  با مديريت برگزاری رویداد همفکر محتمل و اجرایی می شود.

ایمیل : info{at}qiet.ac.ir