دوشنبه, 25 تیر 1397

ارتقاء چشمگير رتبه دانشگاه صنعتي قوچان در ميان دانشگاههاي صنعتي كشور

Logo

به گزارش پايگاه "استنادي علوم جهان اسلام (ISC)"، دانشگاه صنعتي قوچان در سال 96-95 در بين 15 دانشگاه صنعتي برتر كشور قرار گرقت.

در اين گزارش، دانشگاه صنعتي قوچان با كسب امتياز كل 39.98-31.81 هم تراز با دانشگاههاي مطرحي همچون : صنعت نفت آبادان، صنعتي شاهرود و صنعتي كرمانشاه در جايگاه 14 ام و بالاتر از

دانشگاههاي صنعتي بيرجند، صنعتي قم، صنعتي همدان، صنعتي اراك و فناوري هاي نوين سبزوار قرار گرفته است. معاونت پژوهش و فناوري دانشگاه ضمن تبريك ويژه به تمامي اساتيد و پژوهشگران

محترم و پرتلاش دانشگاه صنعتی قوچان جهت اخذ اين موفقيت، از تلاش كليه كارمندان محترم به ويژه كارمندان حوزه پژوهش كمال تشكر و قدرداني خود را ابراز مي دارد.

ایمیل : info{at}qiet.ac.ir