شنبه, 28 دی 1398

برگزاری سومین دوره مسابقه برنامه نویسی بارکد

سومین دوره مسابقه برنامه نویسی بارکد در دانشگاه صنعتی قوچان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، سومین دوره مسابقه برنامه نویسی بارکد به همت انجمن علمی دانشجویان مهندسی کامپیوتر و با سرپرستی آقای دکتر سیگاری، و با حضور پرانرژی و باانگیزه ۲۳ نفر از دانشجویان در قالب ۸ گروه در محل آزمایشگاه توسعه نرم افزار برگزار گردید.

مسابقه برنامه نویسی بارکد که در روز دوشنبه ۲۰ آبان 1398 برگزار شد، شباهت زیادی به سری مسابقات برنامه نویسی بین المللی با عنوان ACM ICPC دارد که هر ساله در دانشگاه های مختلف دنیا و در سطوح منطقه ای، ملی و بین المللی برگزار می شود.

امسال سومین دوره این مسابقات در دانشگاه، با تلاش های انجمن علمی کامپیوتر، به ویژه تلاش مضاعف آقای یاقوتی-دبیر انجمن، و با حمایت مادی و معنوی گروه مهندسی کامپیوتر، مدیریت فرهنگی دانشگاه و مدیریت پژوهشی دانشگاه برگزار گردید.

شایان ذکر است آقای دکتر آیتی (معاون محترم آموزشی و پژوهشی) و آقای دکتر محمدپور (مدیر محترم فرهنگی دانشگاه) از نزدیک روند برگزاری مسابقات را بازدید کردند.

در این مسابقه که سیستم داوری آن مطابق آخرین نسخه سیستم DOM Judge راه اندازی شد، در یک رقابت نزدیک و پرهیجان، گروه ها به ۴ سوال در مدت ۴ ساعت پاسخ دادند. بعد از پایان مسابقه، سه تیم برتر به شرح زیر انتخاب شدند:

• رتبه اول (۲۹۰ امتیاز): آقای رضوی و آقای نصیری
  • رتبه دوم (۲۸۰ امتیاز): آقای محمدخانی، آقای معمری، آقای امامیان
  • رتبه سوم (۱۴۰ امتیاز): آقای براتی، آقای احمدی، آقای خالقی

ضمنا تیم شماره ۳ موفق شد عنوان اولین پاسخ صحیح (First Accept) را از آن خود کند.

جوایز تعیین شده برای گروه های برتر به ترتیب سه میلیون ریال، دو میلیون و چهارصد هزار ریال و دو میلیون ریال می باشد.

همچنین جایزه اولین پاسخ صحیح پانصد هزار ریال تعیین شد که به زودی در مراسمی به برندگان اهدا خواهد شد.

بارکد 1

بارکد 2